Първо ще започнем с това, че тялото на всеки е

...
Първо ще започнем с това, че тялото на всеки е
Коментари Харесай

Колко килограма трябва да тежите според ръста си?

Първо ще стартираме с това, че тялото на всеки е доста самостоятелно и няма точна формула, по която можем да пресметнем какъв брой би трябвало да тежим. Важен е процентът подкожни мазнини, плътността на костите, възрастта и още доста други фактори.
Знаете ли да вземем за пример, че мускулната маса тежи повече от мазнините в тялото, което значи, че човек с повече мускули в тялото и в съвършена форма може да тежи повече от подобен с наднормено тегло.
 17 храни, които можем да ядем без ограничавания 17 храни, които можем да ядем без ограничавания
Има храни, които не трябва да одобряваме вечер, тъй като от тях трупаме килограми и се ограничаваме, с цел да запазим фигурата си. Има и такива,...
И въпреки всичко е хубаво да имаме ориентировъчна визия какъв брой би трябвало да тежим съгласно растежа си, тъй че в случай че усетим огромна разлика с нашите килограми и килограмите, които може би би трябвало да бъдем, да можем да реагираме в точния момент.
Винаги обаче преди да започнете диета или режим, консултирайте се с диетолог, който може да ви изготви здравословно меню и да следи да сваляте килограми постепенно и без риск за здравето ви.
С тази таблица можете да се ориентирате дали сте покрай здравословното за вашия растеж тегло:

 Защо спортът не всеки път оказва помощ да отслабнем Защо спортът не всеки път оказва помощ да отслабнем
Биолози са разкрили необикновена и парадоксална причина за това, за какво фитнесът и спортът не всеки път оказват помощ да се смъкват килограми, постоянно година..
Има още един прочут способ, с който елементарно можете да изчислите хипотетичното си идеално тегло. От растежа си изваждате 100 и получавате какъв брой е естественото тегло за вас. Например, в случай че сте високи 165 сантиметра, изваждате 100 и получавате, че обикновено тегло за вашия растеж е към 65 кг.
 
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР