Първо ще си погреба женичката и после ще си взема

...
Първо ще си погреба женичката и после ще си взема
Коментари Харесай

Съпругът на починалата родилка: Първо ще си погреба женичката и после ще си взема детето

Първо ще си погреба женичката и след това ще си взема детето – това показа брачният партньор на Мартин Симеонов пред „ NOVA “. Той е безапелационен, че ще търси до последно отговорност , тъй като желае да е последният човек, изтърпял тази тъга.

Опечаленият мъж споделя, че детето е почнало да се задушава по време на раждането и поради това се е наложило Цезарово сечение . Въпреки това е било извадено живо и крепко, проплакало е незабавно . След интервенцията съпрузите са си писали, като дамата се е оплакала от огромни болки .

„ Гледах да я успокоя, че докторите си знаят работата. Постоянно ми се оплакваше, че доста я боли. В 03:40 ч. сутринта ми написа: „ Ох, тази сестра хърка. Ще изпусна шишето да я събудя “. “ , споделя той и прибавя, че съгласно него никой не е ревизирал какво се случва с нея .

„ Не може да я оставиш и да легнеш да си спиш. Въпросът ми към АГ „ Канев “ е от кой момент децата се носят при родилките в интензивно поделение. На нея два пъти са ѝ го занесли в 03:30 ч. през нощта “ , твърди той.

Причината за гибелта е белодробна емболия , са декларирали от УМБАЛ-Русе. Това е било казано и на Симеонов, до момента в който е бил до натрупа на жена си.

„ Всички се бяха събрали като аптекарски шишета и се бяха наговорили. Тя е умряла в 06:58 часа, а те ми се обадиха в 08:00 ч. Казаха, че сме изтеглили късата съчка и че на 1000 родилки умира една. Обясниха ми го напълно обикновено, без никакви терзания “, добави той.

Симеонов счита, че в случай че е имало някого до жена му, е можело да се направи нещ о. Той твърди, че тя е станала, с цел да повика някого, че доста я боли и се е свлякла.

„ Кога са я намерили – не е ясно… когато са се наспали “, допуска той.

Бебето е момченце и се споделя Белослав . Симеонов споделя, че всеки ден го гушка, тъй като знае, че е парченце от нея .

„ Нямам врагове, само че на най-големия си зложелател не поисквам такова нещо “ , сподели той.

Според бащата на Симеонов би трябвало да има затвор за всеки, който не си прави работата. По негови думи лекарката, направила интервенцията, е била осъждана един път условно, като съгласно него в този момент би трябвало да влезе в пандиза и да излежи присъдата си.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР