Първо, Руската федерация все още вярва, че има достатъчно ресурси,

...
Първо, Руската федерация все още вярва, че има достатъчно ресурси,
Коментари Харесай

Подоляк: Среща Зеленски-Путин е безсмислена, докато няма изтегляне на Русия и репарации

" Първо, Руската федерация към момента има вяра, че има задоволително запаси, с цел да даде някакви резултати. Второ, всяка среща през днешния ден е просто обичайната съветска игра: установете статуквото, направете " лъжливи мински танци ", започнете нов стадий на ескалация. Това е просто оперативна пауза. Трето, Русия би трябвало да бъде подведена под отговорност за огромни закононарушения и не би трябвало да се крие зад безотговорност. Следователно войната би трябвало да стигне до единствения вероятен край. Няма различен метод. ", изясни Подоляк.

" Освен това, ние въобще не се интересуваме от срещи поради срещи или от същия прост съветски преговорен " сюжет ". Ние се интересуваме от освобождението на окупирани територии, обилни тактически провали на Руската федерация, наложителни широкомащабни правосъдни процеси. Всичко останало е производно ", сподели той.

В същото време съветникът на ръководителя на канцеларията на президента акцентира, че срещата на президентите е допустима, в случай че бъде предшествана от цялостното евакуиране на съветските войски, а диалогът ще се концентрира върху " разискването на следвоенния живот, в това число обсега на репарациите, компенсацията за вреди и изгонването на нарушители. "

 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР