Първо - резултатите от работата на всеки един министър. Имаме

...
Първо - резултатите от работата на всеки един министър. Имаме
Коментари Харесай

Мария Габриел: Три са факторите, които ще бъдат взети предвид за ...

„ Първо - резултатите от работата на всеки един министър. Имаме управническа стратегия с ограничения, законодателни промени и промени. Всеки министър ще получи оценка за своята работа. Важен е методът, по който българските жители са усетили тази работа. Трето – положителните връзки с парламентарните групи, подкрепящи държавното управление “, изясни Габриел.

 

България е парламентарна република и всякога, когато Народното събрание работи добре с изпълнителната власт, разрешава да се одобряват значими за страната неща, уточни вицепремиерът, съобщи Българска телеграфна агенция.

 

„ С министъра на вътрешните работи Калин Стоянов работим добре “, сподели Габриел на въпрос дали той ще бъде част от държавното управление и след ротацията на министър председателите.

 

„ Ако министър председателят и вицепремиерът, в съгласие с водачите на политическите партии, подкрепящи държавното управление, преценяват, че аз следва да остана министър на вътрешните работи и след ротацията, аз съм подготвен да довърша това, което съм почнал “, съобщи Калин Стоянов, който взе участие в брифинга на Габриел.

 

Министерство на външните работи следи обстановката в Червено море. Много е значимо във всяка една обстановка да имаме водещ принцип, а това е здравето на нашите сънародници и опцията те да се завърнат. Не приказваме за включване на България в интервенция, а по-скоро за продан на информация, сподели още вицепремиерът.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР