Първо решение на служебната власт - Агенция Митници с нов

...
Първо решение на служебната власт - Агенция Митници с нов
Коментари Харесай

Първо решение на служебната власт: Агенция Митници с нов директор

Първо решение на служебната власт - Агенция „ Митници ” с нов шеф.

Георги Димов наследява Петя Банкова като шеф на Агенция „ Митници ”. Банкова беше задържана по обвиняване за присъединяване в проведена незаконна група за търговия с въздействие, контрабанда и подкупи. По време на церемонията по предаване на властта в Министерството на финансите единствено преди няколко часа служебният министър Людмила Петкова и предшественикът ѝ Асен Василев обявиха, че не разполагат с спомагателна информация към скандалния случай, само че Василев дефинира това като „ несериозно ”.

Румен Спецов резервира поста си отпред на Националната организация за приходите. 

Бившият финансов министър Василев разясни, че приходните организации „ са си свършили доста добре работата ”. По последни данни към 5 април, представени от него, събраните от Национална агенция за приходите доходи са били с съвсем 15% повече, съпоставено със същия интервал на предходната година. Събраните доходи от Агенция „ Митници ” - с към 7% по-малко главно поради Данък добавена стойност от импорт на нефт и работещата на половин капацитет „ Лукойл ”. 

Традиционно, първите рокади, които се случват при промяна на кабинета, без значение постоянен или длъжностен, са при шефовете на приходните организации.

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР