Първо - парламентарната група на ГЕРБ настоява началникът на НСО

...
Първо - парламентарната група на ГЕРБ настоява началникът на НСО
Коментари Харесай

ГЕРБ: Незабавна оставката на шефа на НСО и уволнение за бодигардовете на Ахмед Доган

„ Първо - парламентарната група на ГЕРБ упорства началникът на НСО ген. Красимир Станчев неотложно да подаде оставка. Второ – настояваме неотложно телохранителите, които стопираха Христо Иванов и неговите последователи, да бъдат неотложно уволнени “. Това съобщи депутатът от ГЕРБ Тома Биков, съобщи кореспондент от БГНЕС.
Пред публицисти в Народното събрание Биков изясни, че не вижда смисъл обстановката да бъде подлагана на инспекция, защото цялата преживелица със съпредседателят на „ Демократична България “ на плаж „ Росенец “, разиграла се преди няколко дни, е снимана на видео, в което се вижда какви са дейностите на всеки един.
Случаят с морския сарай на Доган отива към съд. Има ли законово съображение НСО да мълчи за абсурда с Христо Иванов?
„ Надявам се господин Иванов да пита президента, при идващ вероятен случай, тъй като тези две неща не са направени. Ако той счита като нас, то има нашата цялостна поддръжка по тези две линии “, счита Биков.
Минути по рано, отговаряйки на рецензиите на левицата, от парламентарната естрада Биков съобщи, че изпълнителната власт, в лицето на Министерския съвет и премиера Борисов, няма отношение към случката с гардовете на НСО, които, по думите му, са на директно послушание на президента.
От ГЕРБ признаха, че готвят контрапротест Според Биков президентът Румен Радев си е разрешил неприемлив език по време на вчерашните митинги, скандирайки пред множеството „ Мутри, вън! “. „ Нарече 1 млн. български жители мутри. Ние не сме в положение да удържим тези 1 млн. души “, сподели Биков, визирайки гласоподавателите на ГЕРБ.
„ Днес ние също ще протестираме, само че не против президента. Ние сме поръчител против европейския път на България. Ние сме поръчител, че мафията няма да си върне страната “, счита още Биков. Според него ескалацията на икономическата рецесия поради COVID-19 ще ескалира есента и зимата, а всеки изгубен ден за „ политическа неустойчивост и предварителни избори “ ще коства скъпо на всеки жител.
Кой да бъде охраняван към този момент ще взема решение еднолично шефът на НСО
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР