Първо - отхвърляме, второ - презираме Тази формула от ерата

...
Първо - отхвърляме, второ - презираме Тази формула от ерата
Коментари Харесай

Юрий Тавровский: Първо - отхвърляме, второ - презираме

Първо - отхвърляме, второ - презираме

Тази формула от ерата на Мао Дзедун още веднъж става настояща за Пекин. Те дават отговор на апелите от дълбините на администрацията на Байдън да наложат нови стопански наказания на Китай като възмездие за суровия отговор на кацането на Нанси Пелоси в Тайван.

В мненията на формалната преса и в обществените мрежи американците са язвително осмивани и унижавани. Съединени американски щати не могат да оцелеят без китайски артикули. Доставките от Поднебесната се усилват. Въведените от времето на Тръмп мита се заплащат от самите консуматори - 92,4% по оценки на „ Мудис “. В опит да забави възходящата инфлация, Байдън неотдавна обмисли премахването на някои от тези мита.

Америка страда от психологично разстройство, наречено егоизъм, който може да се развие в по-сериозна болест. Корави лица се пробват да се изпреварят по „ самообладание “ и измислят нови надпревари, с цел да се опълчват на Китай. С това те вредят освен на политическия си имидж, само че и на ползите на страната. Изостряйки икономическите проблеми на Америка, жителите на Капитолийския рид пречат на гладкото кацане на изтощената страна, създавайки предпоставки за изключителни обстановки. Ходът на историята е неминуем. Беше предсказано от същия Мао Дзедун: " Няма какво да се прави - листенцата си падат "

Превод: В. Сергеев

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в уеб страницата www.pogled.info. Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР