Първо официално писмо, написано с помощта на програма за изкуствен

...
Първо официално писмо, написано с помощта на програма за изкуствен
Коментари Харесай

Писмо, написано с изкуствен интелект внесе областният на Перник

Първо публично писмо, написано благодарение на стратегия за изкуствен интелект, е входирал в Министерство на земеделието регионалният шеф на Перник Людмил Веселинов. Това заяви самият той, написа Българска телеграфна агенция. 

Според Веселинов потреблението на изкуствен интелект в работата на държавната администрация ще даде опция за повишение на успеваемостта ѝ.

Възможностите, които дава изкуственият разсъдък, са много необятни, и, в случай че ги използваме вярно, можем да реализираме доста добра успеваемост и по-добри резултати във всяка една работа, счита Веселинов. Той разяснява още, че изкуственият разсъдък може да помогне за автоматизиране на рутинните отговорности, както и за освобождение на запаси за по-важни стратегически задания, което ще бъде от огромна изгода за държавните институции и жителите, които те обслужват.

В писмото си, адресирано до министъра на земеделието Явор Гечев, регионалният шеф на Перник предлага основаването на земеделска полиция у нас. Такава съществува в редица европейски страни и играе значима роля в битката против противозаконните практики в бранша, се споделя още в документа.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР