Първо, нека да е ясно, че за да има дерогация

...
Първо, нека да е ясно, че за да има дерогация
Коментари Харесай

Драгомир Стойнев: Да се изясни дали правителството е подпомагало Лукойл да нарушава решението на ЕК

" Първо, дано да е ясно, че с цел да има дерогация – би трябвало решение на Европейската комисия. Европейска комисия е решила по този начин. Знаете, че ние от Българска социалистическа партия подкрепяхме дерогацията, тъй като това, във време на рецесии, осигуряваше непоклатимост на енергийния пазар, освен у нас, освен на Балканите, само че и в други страни. Ако обаче някой е нарушавал тази дерогация, в случай че някой е правил някакви шашми – то е належащо да има следствие и това следствие би трябвало да потвърди, че някой в действителност е нарушил решението на Европейска комисия “. Това съобщи пред медиите в коридорите на Народното събрание националният представител от " Българска социалистическа партия за България “ и някогашен енергиен министър Драгомир Стойнев., съобщи кореспондент на " ". 

  " За страдание, част от сглобката настояват, че представителите на държавното управление са се облагодетелствали от съществуването на тази дерогация. Дали държавното управление е подпомагало " Лукойл “ да нарушава решението на Европейска комисия, би трябвало да се обясни “, сподели още социалистът.

" Колегите от ГЕРБ неведнъж заявяваха, че съответни министри са се облагодетелствали. Дали е по този начин или не – ние не можем да кажем, това са техни изказвания. Но е реалност притеснителната обстановка, в която сме през днешния ден, виновност за която има само и единствено актуалното държавно управление “, заключи Стойнев.
 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР