Първо не знаем утро ли е, ден ли е, защото

...
Първо не знаем утро ли е, ден ли е, защото
Коментари Харесай

Борисов за срещата във Варна: Очертава се да е много тежка, с огромна отговорност за България

Първо не знаем утро ли е, ден ли е, тъй като възстановихме старите практики да се дебатира до 3 ч. през нощта ", с тези думи министър председателят Бойко Борисов излезе пред публицисти след дълго и тежко съвещание с водачите на Евросъюза в Брюксел, написа " Канал 3 ".

 
За доказаната среща сред водачите на Европейски Съюз и президента на Турция Ердоган във Варна в понеделник, Борисов сподели: " Огромна отговорност за България, огромно доверие и в това време доста упования.
 
Категорично всяка една страна (от ЕС) заявява, че каналите за разговор във Варна би трябвало да продължат - всяка една. Разбира се, обрисува се доста тежка среща, тъй като връзките са извънредно влошени ", добави министър председателят.
 
" Трябва да потвърдим втория транш по съглашението, с цел да може тези над 3,5 милиона мигранти да останат в Турция и да си подсигуряваме външната граница. Ако това успеем да реализираме във Варна, с изключение на рекламата в целия свят на града за срещата във Варна, ще е триумф ", пожела си Борисов.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР