Първо не обичам да се слагат етикети и да се

...
Първо не обичам да се слагат етикети и да се
Коментари Харесай

Петьо Блъсков: Оставките ще бъдат гласувани в сряда със сигурност

Първо не обичам да се поставят етикети и да се клишира една обстановка. Позицията на Президента е, че неподписването на указа е процедура, което би трябвало да се съгласувана. Мисля, че това не е огромна драма и не би трябвало да всяка дреболия да се заяждат един с различен и на всяка офанзива да има контра. Президента споделя, че неналичието на автограф се дължи на това, че процедурата не е направена както би трябвало, сподели в предаването „ Офанзива с Любо Огнянов ”, журналистът Петьо Блъсков.

Не бива всяка такава историйка да я назоваваме война. Лепят се клиширани етикети. Трябва да се мисли малко по-логично и ориентирано към съответното решение. Самоумърсяваме си атмосферата. Не познавам Александър Манолев и не мога да дефинира дали има офанзива против него, само че имахме диалог с него и той ще бъде оповестен. Чест му прави, че се отдръпва в този момент, с цел да не вкарва в кокошарски клюки цялото държавно управление. Постоянно е имало такива появяващи се в медиите трудове и сценки. Нищо ново под слънцето, безапелационен беше той.

Безспорно има ползи в транспортното министерство. Този бранш е много зле и явно ще има там преустройства и ориентиран запас. Нека има интерес, само че дано той да обслужи обществото и процедурата да е ясна и очевидна. Интереси има на всички места, съобщи Блъсков.

Системата на Министерство на вътрешните работи крещящо се нуждае от експерт. Там доста време се разпореждаха хора, които нямат разбиране от това. Практиката в другите страни е, че в този бранш има тежко политическо въздействие. Всичко което се случва на улицата визира хората и нормално седи сериозен политически човек. При нас нещата са изтървани професионално и хода с Младен Маринов за момента е верен. Той не е човек да се хареса на всички, никак не е добре да си основен секретар. Със сигурност има хора, които са наранени от неговите каузи. Според мен сигурно указа ще бъде подписан. Президентът има съветници, които наливат малко повече масло в огъня, в сравнение с е нужно. Ако рекомендацията е, че той ще наподобява по-стабилно на неговото място, това е неточност, тъй като той е задоволително стабилен човек като специалност. Избран е и със съществено болшинство, сподели още журналистът по отношение на номинацията на Младен Маринов за вътрешен министър.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР