ПЪРВО НА FOX: Тексаските републиканци, служещи в Конгреса, се обединяват

...
ПЪРВО НА FOX: Тексаските републиканци, служещи в Конгреса, се обединяват
Коментари Харесай

Тексасци в Конгреса се обединяват около губернатор Абът на фона на враждата с администрацията на Байдън за границата: `Задръжте линията`

ПЪРВО НА FOX: Тексаските републиканци, служещи в Конгреса, се сплотяват към губернатора Грег Абът на фона на неговия омраза с администрацията на Байдън по отношение на отбраната на границата от талази от незаконни имигранти.

В петъчно писмо до Абът, 24 от 25-те републикански членове на делегацията на Конгреса на Тексас, водени от респ. Кийт Селф умоли Абът да „ задържи линията “ освен против тези, които пресичат границата, само че и против администрацията на Байдън, която съгласно тях е разрешила „ противозаконното навлизане на извънземни “.

„ Ние пишем, с цел да насърчим вашата администрация да държи линията против администрацията на Байдън и да продължи да прави всичко допустимо, с цел да отбрани нашата южна граница “, пишат членовете.

Републиканският губернатор на Тексас Грег Абът и администрацията на Байдън се караха по какъв начин да се оправят с възходящата гранична рецесия. (Гети изображения)

„ Оценяваме вашето управление за Тексас в този сложен миг...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР