ПЪРВО НА FOX: Сенаторът , R-Тексас, представи законопроект за въвеждане

...
ПЪРВО НА FOX: Сенаторът , R-Тексас, представи законопроект за въвеждане
Коментари Харесай

Круз представя законопроект за въвеждане на центрове за обработка на имигранти, „където елитите на демократите организират своите коктейли“

ПЪРВО НА FOX: Сенаторът, R-Тексас, показа законопроект за въвеждане на центрове за обработка на там, където " Демократическият хайлайф провежда своите коктейли. "

Fox News извънредно се снабди с известие за пресата, обявяващо новия законопроект на Круз, Законът за прекъсване на вълната от небезопасни лагери в Рио Гранде (SURGE).

Крус упрекна президента Байдън и неговата администрация, че „ драговолно са предали южната граница на Съединените щати на рискови незаконни картели “, без да „ помислят за граничните общности в Южен Тексас като Макалън и Дел Рио “, които са изправени пред главната тежест на граничната рецесия.

„ Ето за какво през днешния ден представям това решаващо законодателство за облекчение на голямото претоварване по южната граница посредством основаване на нови входни пристанища в ръководени от демократите общности, като например North Hero, Върмонт, където Бърни Сандърс прекарва летата си, и Martha's Vineyard, където елитите на демократите ор...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР