ПЪРВО НА FOX: Сенатор JD Vance, R-Ohio, иска да повиши

...
ПЪРВО НА FOX: Сенатор JD Vance, R-Ohio, иска да повиши
Коментари Харесай

Законодателят от Републиканската партия иска да разбие активистите по изменението на климата, които опорочават исторически произведения на изкуството

ПЪРВО НА FOX: Сенатор JD Vance, R-Ohio, желае да увеличи залозите за деятелите по изменение на климата, които вандализират исторически творби на изкуството или да повреди музейна благосъстоятелност, като сътвори по-строги санкции за закононарушението.

Законът за последствията от климатичните вандали, показан в Сената в сряда, ще се ползва и за територията или собствеността на Националната художествена изложба, музеите Смитсониън, Кенеди център, измежду други и увеличение на оптималния период на пандиза от пет години на 10.

Последствията биха отразявали настоящия оптимален период на пандиза в Англия, където деятелите за климата постоянно са се залепвали за творби на изкуството или са хвърляли чорба или други течности върху защитните кутии на музейни експонати.

„ Не би трябвало да има приемливост към вандализма на нашите исторически творби на изкуството “, сподели Ванс в изказване за Fox News Digital. „ Очевидно оптималното наказване...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР