ПЪРВО НА FOX: Консервативните групи стартират решаващото колебание на най-голямото

...
ПЪРВО НА FOX: Консервативните групи стартират решаващото колебание на най-голямото
Коментари Харесай

Консервативните групи отприщват огромни инвестиции за „най-голямата досега“ програма за гласуване по пощата в щата на полето на битката

ПЪРВО НА FOX: Консервативните групи започват решаващото съмнение на най-голямото гласоподаване в Пенсилвания -пощенска стратегия с голяма многомилионна инвестиция, ориентирана към избиране на консервативни гласоподаватели допълнително от деня на изборите.

Усилията се управляват от три консервативни PAC — Републиканският държавен комитет за водачество (RSLC) PAC, Keystone Renewal PAC и The Sentinel Action Fund – и ще бъдат подкрепени от „ историческа “ осемцифрена инвестиция, която съгласно тях ще сложи републиканците в мощна позиция да оспорват преимуществото на демократите, когато става въпрос за гласоподаване по пощата.

„ Значителната инвестиция на RSLC в процеса на ранно и неприсъствено гласоподаване през 2023 година беше основен съставен елемент от нашите триумфи в основни региони на бойното поле. Имаме проекта и с помощта на тази историческа инвестиция в този момент сме подготвени да надградете върху този триумф “, сподели президентът на RSLC PAC Дий Дънкан пред Fox News Digital.
Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР