ПЪРВО НА FOX: Група републиканци, водени от сенатор Марко Рубио,

...
ПЪРВО НА FOX: Група републиканци, водени от сенатор Марко Рубио,
Коментари Харесай

Марко Рубио ръководи усилията за блокиране на кредити за чиста енергия от автомобилни производители, които работят в чужбина

ПЪРВО НА FOX: Група републиканци, водени от сенатор Марко Рубио, R-Fla., възнамеряват да вкарат законодателство което би забранило на автомобилните производители да се възползват от необятен набор от федерални тласъци, в случай че се реалокират в офшорно локално произвеждане.

Законът за слагане на американските автомобилни производители преди всичко — на път да бъде показан при започване на идната седмица от Рубио и истински съучредители Sens. JD Vance, R-Ohio, и Eric Schmitt, R-Mo. — ще забрани на производителите на коли да вземат участие в 12 федерални стратегии за стимулиране, в случай че офшорно създават, създават или дефинитивно сглобяват своите артикули за 10 години. Законопроектът идва седмици откакто най-големият синдикат на автомобилните служащи в Съединени американски щати ратифицира нови контракти с " Големите три " американски автомобилни производители.

" Въпреки скорошните договаряния, довели до огромни облаги за автомобилните служащи, автомобилните прои...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР