ПЪРВО НА FOX: Главните шефове на сектори на граничния патрул

...
ПЪРВО НА FOX: Главните шефове на сектори на граничния патрул
Коментари Харесай

Служители на граничния патрул казват, че заплахата, породена от „бягства“ на южната граница, „ни държи будни през нощта“

ПЪРВО НА FOX: Главните шефове на браншове на граничния патрул показаха угриженост по отношение на броя на незаконните имигранти, които заобикалят разкриването на южната граница, заявявайки, че евентуалната опасност, идваща през границата, „ ни държи будни през нощта “ по време на изявленията с Комисията по вътрешна сигурност на Камарата през цялата година.

Fox News Digital получи извадки от преписи на изявленията с комисията, взети през годината като част от работата й по продължаващата мигрантска рецесия, която сложи голям брой върхове тази година.

Тогавашният основен патрулен сътрудник Джейсън Оуенс, в този момент началник на Граничния патрул, сподели пред законодателите, че главната грижа за организацията е въздействието на филантропичната рецесия върху задачата за сигурност на границата.

„ И нашият същински зложелател, контрабандистите, до момента в който сме обвързани с това филантропично изпитание, какво вършат зад завоя, на което ние не можем да сме там, с цел да отговорим? “ каз...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР