ПЪРВО НА FOX - Бившата надежда на Републиканската партия Вивек

...
ПЪРВО НА FOX - Бившата надежда на Републиканската партия Вивек
Коментари Харесай

Рамасвами отприщи първото си одобрение, след като обяви своето `Клетво за американска истина`

ПЪРВО НА FOX - Бившата вяра на Републиканската партия Вивек Рамасвами в сряда хвърли поддръжката си зад републиканския претендент за Конгреса J.R. Majewski в опита му да смъкна от поста Демократическата конгресменка Марси Каптур.

Рамасвами сподели, че поддържа Маевски да съставлява 9-ия конгресен окръг в Толедо, Охайо, тъй като той е родолюбец от „ Америка преди всичко “.

Рамасвами, който в профил президентската си акция предишния месец, сподели, че ще направи „ всичко по силите си “, с цел да подсигурява, че Маевски победи представителя Марси Каптур, Д-Охайо, която заема поста си повече от четири десетилетия.

„ Ако има в миналото е бил случай за ограничавания на периодите, Марси Каптур е съвършеният образец, " сподели Рамасвами.

Рамасвами остро подлага на критика републиканското естествошмънт за спасяването на Маевски в средата на мандата през 2022 година, откакто " главните медии " лъжливо оповестиха, че той е бил не е спечелил орден от военновъздушните сили, който в действителност е спеч...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР