Първо - колата не е моя. Аз съм ползвател на

...
Първо - колата не е моя. Аз съм ползвател на
Коментари Харесай

Владислав Горанов: Нямам връзки с ДПС

" Първо - колата не е моя. Аз съм ползвател на лизинг. Второ - колата не е открадната, а е оповестена за търсене в ИНТЕРПОЛ. И трето - експертизите демонстрираха, че автомобилът не е манипулиран ", съобщи той по случая, когато беше спрян на българо-сръбската граница с джип, за който първоначално се твърдеше, че е откраднат.

" За мен този проблем ще завърши в рамката на производството, само че да ми цитирате някой член на това държавно управление като престиж е като да цитирате " Google ". Аз не инцидентно започнах с това, че сме жертви на обществен опит. И отговорността ще тежи на тези систематични партии, които го поддържат, само че и на тях скоро ще стартира да им тежи ", добави някогашният финансов министър.

" Не ми е на равнището това. Аз моите дейности ги подхващам като вървя да гласоподавам. Никога не съм се подвеждал и не съм изпадал в положение, в което да бъда подведен ", акцентира Горанов.

" Виждаме в последно време, че с изключение на с некомпетентсност настоящето ръководство е заредено с особена експанзия, която не отива на младежите, само че този обществен опит ще тежи на тези, които го подкпреят ", добави Горанов.

" Не е съществено един централен държавен орган на изпълнителната власт каквото по наличие би трябвало да бъде министър-председателят да борави с " Google ". Обидно е за всеки български жител, в случай че премиера с всички пари, които се харчат за служби, е подготвен да изготви описи от " Гугъл`, показа още той.

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР