Първо изглеждаше, че за ГЕРБ, ДПС, ИТН и Възраждане появата

...
Първо изглеждаше, че за ГЕРБ, ДПС, ИТН и Възраждане появата
Коментари Харесай

Кристиян Шкварек: В какво предстои да се превърнат ППДБ след неизбежното формиране на Сглобка 2?

" Първо изглеждаше, че за ГЕРБ, Движение за права и свободи, Има Такъв Народ и Възраждане появяването на " Продължаваме Промяната " ще бъде призрачен сън.  Тези, които ще арестуват и чегъртат " мафията ", потопят Има Такъв Народ и ястребски натирят в миша дупка " копейките ". 

Това написа във Facebook Кристиян Шкварек, политически анализатор и ръководител на Младежкия закостенял клуб.

" После стартира да наподобява, че появяването им е услуга. Тези, които ще впрегнат цялата си " демократична " и външна легитимация в изпирането на старите партии и изкарването им от изолираност. А в този момент, в този момент към този момент наподобява, че появяването на Политическа партия в българската политика е същинска благословия за другите партии. Че са хора, чиято алчност ги накара да седнат обществено в неприемливи скутове и пренапишат конституцията в интерес на същите. Че водят война със личните си назначения, заплашват личните си министри, а всяка тяхна обществена поява към този момент провокира единствено подбив ", споделя още Шкварек.

" Цирковете на тези хора към този момент всекидневно реанимират Има Такъв Народ, легитимират ГЕРБ и Движение за права и свободи, и вършат даже Възраждане да наподобяват като виновни държавници, обсъждащи съществено проблеми в Национален статистически институт и националната статистиката, до момента в който тримата изчерпани клоуни до тях се тръшкат и изнизват от стаята.

Кошмар - услуга - благословия, единствено за 3 години. 

В какво занапред следва да се трансфорат ППДБ и след неизбежното образуване на Сглобка 2? ", пита Кристиян Шкварек.

(От Facebook, заглавието е на редакцията)

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР