Първо искам да кажа на моите колеги добре дошли и

...
Първо искам да кажа на моите колеги добре дошли и
Коментари Харесай

Пламен Константинов: Радвам се, че големият волейбол се завръща в София


Първо желая да кажа на моите сътрудници добре пристигнали и да и да им пожелая триумф за цялата Лига на нациите. Радвам се, че след една пауза, огромният волейбол се завръща в София в зала „ Арена Армеец “. Надявам се този уикенд да имаме добра поддръжка от нашите правилни почитатели. Естествено ние ще се постараем да се отблагодарим с положителни игри “. Това съобщи селекционерът на мъжкия ни народен тим по волейбол Пламен Константинов преди началото на шампионата от Лигата на нациите, на който сме домакини, съобщи кореспондент на БГНЕС. От петък до неделя в столичната Арена Армеец „ лъвовете “ ще премерят сили с тимовете на Сърбия, Австралия и Русия.

„ Турнирът в София е доста мощен, тук са някои от топ тимовете освен на европейско, само че и на международно равнище. Всички имаме проблеми с травми, това е част нещата след клубните шампионати. Повечето тимове изпитват усложнения, дават отмора на някои от по-опитните играчи, само че това не прави тимовете по-малко мощни, изключително на такова равнище като Русия и Сърбия. Те имат задоволително състезатели да покрият всички неналичия. Много съществено се отнасяме към всички съперници. Надявам се да покажем едно израстване от шампионата в Китай и една по-силна и равномерна игра “, добави още Константинов на формалната конференция преди началото на шампионата, в която взеха присъединяване и наставниците на Русия, Сърбия и Австралия.

„ Много се веселя да бъда на българска земя. Тук постоянно ни одобряват гостоприемно. Сформирахме състава ни едвам десетина дни преди началото на Лигата, съобщи селекционерът на Сборная Сергей Шляпников. За страдание имаме доста контузени играчи и по тази причина това ще дадем късмет на някои от по-младите да се изявят. Въпреки това пред нас постоянно има високи цели и излизаме за победи. Очакваме контузените да се възстановят и още веднъж да намерят място в състава. Ще дадем най-хубавото от себе си в този шампионат “, добави още той.

„ Винаги на драго сърце идваме в България. В първия шампионат от Лигата не тръгнахме доста добре, отбелязахме две загуби против мощни съперници. Сега на шампионата в София още веднъж ни предстоят дуели против доста класни противници. Но все пак се надявам да покажем по-добра игра по отношение на предходната седмица и да се представим уместно, съобщи наставникът на Сърбия Никола Гърбич.

„ Очаквам доста мощни мачове. На този шампионат имаме някои компликации в нашия тим, само че се надявам да покажем положителни резултати, пък показа треньорът на Австралия Марк Лебедев. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР