Първо искам да кажа, че това е много важна победа

...
Първо искам да кажа, че това е много важна победа
Коментари Харесай

Евтимов: Предупредих момчетата, че имаме да изиграем три финала

" Първо желая да кажа, че това е доста значима победа за нашия клуб, тъй като откогато съм треньор, постоянно сме губели първия мач за Купата ", съобщи старши треньорът на Черноморец Васил Евтимов след успеха над Рилски състезател на четвъртфиналите в шампионата за Купата на България по баскетбол за мъже и класирането на полуфиналите.

" Предупредих момчетата, че имаме да изиграем три финала, а първият беше против Рилски състезател. Утре ще бъде вторият край за нас. Нямам желания за противник. Нека по-добрият тим победи и на следващия ден ще се срещнем на полуфиналите ", сподели още Евтимов.

" Часът беше доста неуместен за игра. Ние не успяхме да упражняваме в 13:00 часа в последните три дни, тъй като нашата зала беше заета и знаех, че това ще ни изиграе неприятна смешка. Очаквах сходно начало на мача и по тази причина взех толкоз рано таймаут, с цел да ги събудя. Във втората част започнахме да играе баскетбол и по тази причина се поздравяваме с успеха, тъй като спечелихме битката и направихме по-малко неточности. Надявам се да стигнем допустимо на първо време в шампионата. Утре имаме мач, дано да го изиграем и от там нататък каквото стане ", приключи Васил Евтимов след успеха в " Арена София ".
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР