Първо искам да честитя от името на ДПС светлия месец

...
Първо искам да честитя от името на ДПС светлия месец
Коментари Харесай

Мустафа Карадайъ: Готови сме за нови избори

 " Първо желая да благопожелавам от името на Движение за права и свободи светлия месец Рамазан на всички мюсюлмани и да пожелая здраве, мир и благополучие. Искам да изразя увереността, че същинската, чиста религия може да е в основата на мира и посредством примирение, помиряване и добротворство да води до благополучие. Ние имаме вяра че религията може да бъде обединител и миротворец. Вярваме, че поддръжниците на тази теза се множат. Това сподели Мустафа Карадайъ при формалното изказване на Движение за права и свободи в слово по време на първото съвещание на 45-ото Народно заседание.

Изборите отминаха, в този момент следва сложното. Вече казахме, че разчитаме вота на българските гласоподаватели като ясно изразено предпочитание за смяна – смяна, с която да спрем омразата, опълчването, арогантността и експанзията, да възстановим политическата нормалност посредством разговор да създадем рестарт на държавността, уточни Карадайъ.

" Едновременно с това обаче българските жители не дадоха мандат за сформиране на държавно управление на новите три партии в 45-то Народно събрание. Те имат 92 мандата общо. Някои разчитат този резултат като воля на гласоподавателите за нови избори, може. Виждаме, че сме по-близо до тази вероятност и в тази връзка ние от Движение за права и свободи изрично сме подготвени за избори незабавно ", уточни водачът на Движение за права и свободи.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР