Първо искам да благодаря на всички избиратели, благодаря и на

...
Първо искам да благодаря на всички избиратели, благодаря и на
Коментари Харесай

Борисов: Безапелационна победа за ГЕРБ! БСП си играят с демокрацията

Първо желая да благодаря на всички гласоподаватели, благодаря и на сътрудниците, на структурите. Говорят за смяна, само че смяната стартира от ГЕРБ. Безапелационна победа. Това ме интересува - значи непоклатимост в ръководството. Това съобщи в извънреден коментар министър председателят Бойко Борисов във връзка с локалните избори 2019 година
Резултатите са повече от положителни, на всички места или два пъти или повече побеждаваме Българска социалистическа партия, за кой ли път, не ги броя. Стабилността на ръководството - това е най-важното от днешния ден, сподели министър председателят и разясни, че " Българска социалистическа партия са доста забавна партия - желаят дотации, а като дойдат избори - нямат претенденти ".
Всеки, който почне да приказва от името на жителите стига до тирания. Докато сме първа политическа мощ, всичко е наред... Вижте какъв брой доста партии има в този момент, разслояват се гласовете. Ще продължим с измененията, те ни носят триумф. Трябва да си довършим огромните инфраструктурни планове, а всички останали приказки - " ще дадем гратис това и това " - стига с тия нелепости, безапелационен бе Борисов.
" Винаги съм казвал и без него и с него - петел ще съмне. Тази акция беше много зряла от множеството политически партии. Тук няма Цветанови хора, поискал съм му триумф, отговори Борисов на въпрос дали се усеща неналичието на Цветанов в ГЕРБ.
Премиерът разгласи още, че това е най-евтината акция на партията до в този момент: " Не направихме нито разкриване, нито закриване ".
Побеждаваме главният ни политически конкурент Българска социалистическа партия - това е значимото за мен от днешния ден, сподели Борисов и изреди инфраструктурните планове, които предстоят пред ръководещите.
Какъв кмет ще имат Българска социалистическа партия без общински съветници, кмет с половината от градската десница и с другата половина от нас, попита риторично Борисов. Българска социалистическа партия си играят с демокрацията, добави той.
На въпрос по какъв начин ще продължат измененията, Бойко Борисов сподели сбито: " Ще ги видите ". Аз смятам, че десните хора са по принцип демократи - мислещи и можещи. Аз съм демократ по душа, имам вяра на инстинкта на хората, съобщи още Борисов.
Ако те смятат, че тези кукувици са смяна, в случай че Българска социалистическа партия с половината от гласовете на ГЕРБ са смяна, лек им път, сподели още той.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР