Първо говори, а после мисли (ако мисли). Това показа за

...
Първо говори, а после мисли (ако мисли). Това показа за
Коментари Харесай

Зрители: Маро, тъпотията ти край няма!

Първо приказва, а след това мисли (ако мисли). Това сподели за енти път чалга дивата Мария, разясняват фенове в нета. Певачката, която скоро чукна 41 години и би трябвало да е към този момент с акъла си, блесна с следващата порция безумни персонални откровения за брака си с Мирослав Соколов.

Марчето съобщи с ей такава необятна усмивка, че видиш ли, нейният Миро Дзвера бил същински " дзвер " на пътя. И карал скъпите си коли със скоростта на ракета. А децата им доста се радвали и пляскали с мънички ръчички на тези прекарвания...

Е, на това в случай че не кажем не тъпота, а безнаказаност и откровена дивотия, здраве! Потребители изригнаха и приканиха КАТ да се самосезира и деликатно да следи какви ги прави мъжът на Мария по пътища и автомагистрали.

" Защото поради такива селянджъри като вас, почтени хора може да го отнесат. Срамота! И не ти е неловко да се хвалиш пред всички ", гневят се в нета. А Мария даже споделя, че това било изключително мъжкарска линия у Мирослав, която я влудявала (сещате се в какъв план)...

" Първо като ме качи и наду скоростта, се залепих за тавана, не смеех да шавна. Но след това привикнах и към този момент ми е кеф, забавляваме се ", чурулика Мара Отварачката.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР