Първо е любопитството, после - откритието, след това подготовката и

...
Първо е любопитството, после - откритието, след това подготовката и
Коментари Харесай

Vivacom дарява 30 000 лева на Сдружението на олимпийските отбори по природни науки


Първо е любознанието, след това - откритието, по-късно подготовката и най-после - олимпиадата. Това е пътят на всеки от българското златно богатство, олимпийските тимове по естествени науки. Този път е дълъг, белязан от години твърдоглав труд и в никакъв случай задачата не е " да взема орден ", описаха едни от най-даровитите възпитаници от осемте тима по биология, математика, астрономия, информатика, филология, физика, химия и изкуствен интелект, носители на оценки от интернационалните надпревари и олимпиади на особено събитие, проведено от Vivacom.

На него основният изпълнителен шеф на телекома Николай Андреев разгласи, че компанията продължава поддръжката си към младите олимпийците по естествени науки, като подарява 30 000 лв. на Сдружението на олимпийските тимове по естествени науки. Средствата ще бъдат употребявани за подготовката и присъединяване им в идните многочислени интернационалните надпревари.

„ Талантливите български възпитаници обичайно са едни от най-хубавите в целия свят и показват гордо България на интернационалните надпревари и олимпиади. Вярваме, че инвестицията в развиването на техните гении е инвестиция в бъдещето, тъй като това са идващите учени, лекари и учители. Затова ние във Vivacom към този момент трета година поддържаме тимовете по естествени науки, като финансовата поддръжка досега възлиза на близо 140 000 лв. “, сподели Николай Андреев, основен изпълнителен шеф на Vivacom. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР