Първо да уточним - мъже не харесвам. Това коментира по

...
Първо да уточним - мъже не харесвам. Това коментира по
Коментари Харесай

Пеевски: ДПС е балансьор в парламента, без нас не могат да се оправят

Първо да уточним - мъже не одобрявам. Това разяснява във връзка думите на Борисов, че вижда непосредственост сред и " Продължаваме промяната ". 

Това двуличие би трябвало да завърши. Взехме да ставаме като гаджета. Предполагам хората, които се събираме да не харесваме мъже. Повечето най-малко, аз не одобрявам. Много е забавно това водене по кабинети. Ние работим дружно, е част от това парламентарно болшинство. Стига толкоз. В кой кабинет се виждаме - Кирил Петков идва в моя кабинет, аз вървя в неговия. Ходим при Борисов. Ние по през целия ден сме дружно. Кой им избавя нещата при проблем с другите партии - аз им ги избавям, уточни Пеевски. 

Пеевски е безапелационен, че не желае да взе участие в държавното управление. " Имали сме оферти за министри, за зам.-министри. Ние не желаем да учстваме. Борисов ни предложения, ние отказахме. Министъра на земеделието предложения наш народен представител за първи зам.-министър, с цел да оправи бранша. Ние и това отказахме. В парламентарното болшинство участваме всеки ден и сме балансьор. Те без нас не могат да се оправят 

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР