Първо Бойко Борисов трябва да се извини на Мария Габриел,

...
Първо Бойко Борисов трябва да се извини на Мария Габриел,
Коментари Харесай

Първо Борисов трябва да се извини на Габриел, защото я употреби и унижи, заяви Георги Свиленски

Първо Бойко Борисов би трябвало да се извини на Мария Габриел, тъй като я използва, тъй като я унижи. Това съобщи зам.-председателят на Българска социалистическа партия Георги Свиленски. Според него Борисов има доста защо да се извинява.

„ За страдание, Борисов продължава да унижава и да унищожава политическите партии, негови сътрудници. Позволете да припомня, че с всеки, с който се е хванал да ръководи Борисов – Патриотичен фронт, Реформаторски блок, Воля, през днешния ден ги няма на политическата сцена. Дотам води и ПП-ДБ. Докато тези хора не изчезнат от политическия обектив. „, съобщи той.

По думите му се вършат опити от 15 години Българска социалистическа партия да бъде въвлечено в сходно ръководство

„ Да бъдем употребявани, да бъдем прегърнати от Борисов с външни и вътрешни фактори, оказващи въздействие върху Българска социалистическа партия, не се получи. И сме единствените, които запазихме нашата позиция против този модел на ръководство. Това е битката сега – за опазване модела на ръководство. Модел на обири, на систематизиране на постове. Не ги слушайте защо се карат, станаха като детската градина: „ Моля, другарко, извинете ни “. Първо Бойко Борисов би трябвало да се извини на Мария Габриел, тъй като я използва, тъй като я унижи. Трябва да се извини на тези три национални представителки, които участваха в договарянията – Деница Сачева, Рая Назарян, Теменужка Петкова, които употребява по най-немъжкия метод “, сподели още Свиленски.

Той атакува и двете страни от сглобката, употребявайки и думите за „ красивото лице на мафията “, „ близнаците Борисов и Пеевски “ (по Николай Денков), „ чупените бутилки и чаши “.

„ Очакваме такива хора да ръководят България? Разберете, тези хора не заслужават домоуправители на етажна благосъстоятелност да бъдат. Ако са домоуправители, асансьорът няма да работи “, сподели Свиленски.

По-рано през днешния ден Мария Габриел изиска опрощение от Политическа партия

„ Днес бих желала да кажа 4 неща. Най-напред чакам опрощение за епитетите и обидите “,  съобщи тя пред публицисти в коридорите на Народното събрание. „ За 9 месеца не съм си разрешила нищо сходно. Не съм нарушила Конституцията. Министрите са поели ангажимент за 18 месеца, на 9 месец има ротация. Разбира се, тяно право е да си подадат отказ. Четвърто – не преставам да имам вяра, че България има потребност от държавно управление и непоклатимост. Работи се в екип, на който имаш доверие и стяма, че в този момент е моментът, в който би трябвало да продължим да демонстрираме своята отговорност към България. “

Източник: bTV
Още вести четете в категория България
За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР