Първо българинът ще натрупа игрови ритъм с мач на двойки

...
Първо българинът ще натрупа игрови ритъм с мач на двойки
Коментари Харесай

Гришо тренира в смях и шеги с Ноле, а турнирът в Монте Карло за него започва още днес

Първо българинът ще натрупа игрови темп с мач на двойки
Григор Димитров и Новак Джокович демонстрираха ужасно въодушевление преди старта на същинския сезон на клей, което идва с Мастърса в Монте Карло.

Традицията за Гришо да тренира с най-големите звезди преди всеки шампионат продължи, като този път негов спаринг сътрудник бе двукратният първенец от конкуренцията и сегашен №1 в ранглистата.

Гришо и Ноле в никакъв случай не са крили другарските си връзки и голямото почитание един към различен, а тренировката им мина с в много смях и усмивки.

И до момента в който при Гришо положителното въодушевление е изцяло обяснимо с оглед положителните резултати и завръщането в топ 10, само че от началото на сезона обстановката с Джокович не е толкоз приятна.

Сърбинът отпадна да полуфиналите на Australian Open след четири следващи участия без проваляне, а по-късно Ноле изхвърча от Индиън Уелс след проваляне от квалификант.

Той също по този начин се раздели с треньора си Горан Иванишевич, преди да пристигна и сигурно не най-силния му сезон на клей.

За Новак Джоквич Мастърс шампионатът в Монте Карло ще започва във втория кръг, до момента в който Гришо ще бъде част още от първия, когато се изрпавя против представителя на Княжеството - участващият с " уайлд кард " Валентин Вашеро.

И до момента в който за Григор постоянно присъединяване на сингъл е основата на всеки шампионат, в Монте Карло той реши да натрупа игрови темп на клей с присъединяване на двойки, където негов сътрудник ще е положителният му другар Себастиан Корда.

А присъединяване му на двойки започва още през днешния ден следобяд, към 15 часа наше време, когато Гришо и Корда ще се изправят против тандема на хърватина Мате Павич и Марсело Аревало от Ел Салвадор.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР