Парвиз Умарбаев си търси нов отбор и шансовете да остане

...
Парвиз Умарбаев си търси нов отбор и шансовете да остане
Коментари Харесай

Парвиз Умарбаев се оглежда за по-добри условия в efbet Лига

Парвиз Умарбаев си търси нов тим и възможностите да остане в Локомотив (Пловдив) и след края на сезона са минимални. Източници на " Мач Телеграф " разкриват, че националът на Таджикистан е разрешил на сътрудник, който работи в България, да го уреди с по-добри условия в родния хайлайф.

Той е влезнал в контакт с няколко клуба, само че от един от тях са издали на шефовете на " Лаута " каква заплата им е изискал Умарбаев, който единствено преди няколко дни стана татко за първи път. В Локомотив са били безапелационни, че не могат да дадат сходни пари на един от водачите в състава си.

Треньорът Александър Томаш желае Умарбаев, Салинас и Гомис да останат, само че явно новите притежатели са уверени, че ще могат да привлекат по-класни попълнения през лятото. Както към този момент писахме, на първия диалог за нов договор с халф не е имало съответно предложение от страна на клуба.

Те са желали самият футболист да си каже изискванията. Не е несъмнено обаче дали той не би бил по-скромен в настояванията си към Локо, с който реализира най-големите триумфи в кариерата си и е на огромна респект измежду последователите. Ситуацията към Умарбаев интензивно наблюдават от щаба на ФК ЦСКА 1948.
 Мартин Луков: Защо беше анулиран голът на Локомотив?
Мартин Луков: Защо беше анулиран голът на Локомотив?

Стражът се възмути от решението на съдията
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР