Първият заместник-началник на т.нар. Министерство на информацията на самопровъзгласилата се

...
Първият заместник-началник на т.нар. Министерство на информацията на самопровъзгласилата се
Коментари Харесай

Пет украински военни от Азовстал са се предали в Мариупол

Първият заместник-началник на така наречен Министерство на информацията на самопровъзгласилата се Донецка национална република (ДНР) Даниил Безсонов в ефира на телевизионния канал " Соловьов Лайв " съобщи, че петима украински бойци, които са излезли от територията на стоманодобивния комбинат " Азовстал " в Мариупол, са се предали, заяви ТАСС.

" Съобщение за това беше оповестено преди минути от на Народната милиция на ДНР ", сподели представител на Министерството на информацията на републиката. Според него в тази ситуация са свършили работа листовките с апели за предаване, които военните от така наречен ДНР разпръскват благодарение на специфични пропагандни снаряди над територията на завода.
 Кадиров към Зеленски: Не за 10 години, а ще приключим с това до дни
Кадиров към Зеленски: Не за 10 години, а ще приключим с това до дни

Не разполагаме с толкоз доста време

Той означи, че над 3000 военнослужещи от Въоръжените сили на Украйна са се предали в Донбас от 24 февруари, когато Русия нахлу в Украйна.

" Сега като цяло, в случай че вземем поради двете " републики " (Донецка и Луганска национални републики - бел. ТАСС), то обективно се събират над 3 хиляди военнопленници ", сподели Безсонов.

Ройтерс заяви, че, които се намират в индустриалния комплекс. " Въоръжените сили на Русия, изхождайки само от филантропични правила, още веднъж оферират на бойците от националистическите батальони и задграничните наемници да прекратят военните си дейности от 14:00 ч. московско време (съвпада с българското) на 20 април и да сложат оръжие ", декларират от съветското министерство на защитата.

Припомняме, че и, само че нито един украински боец не се предадае.

" Азовстал " - апокалиптичната цитадела на Украйна

Неговото рухване може да реши изхода от най-важната борба в Украйна
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР