Първият за Пазарджик шосеен пробег ще се проведе на 24

...
Първият за Пазарджик шосеен пробег ще се проведе на 24
Коментари Харесай

Малки и големи бягат в шосеен пробег в Пазарджик

Първият за Пазарджик шосеен пробег ще се организира на 24 март, събота. Пробегът „ Пазарджик – Острова ” е с дължина 5360 метра и се провежда от общината и Сдружение „ Пазарджик спортува ”. Всички участници в бягането ще получат забавни дарове и награди.

След откриването, което ще  е малко след 09.30 часа, ще има стартове за експерти и за фенове, старт на щафети  с присъединяване на компании, фамилии и тимове.  По време на конкуренцията в особено обособена зона ще има и детска атлетика, а след формалното награждаване ще се организира лотария.

Право на присъединяване в шосейния пробег ще имат картотекирани състезатели, фенове, компании, фамилии и тимове, като непрофесионалистите би трябвало да се записват до 20 март на е-поща [email protected].

Таксата за присъединяване в самостоятелните стартове е 10 лева на човек и 30 лева на щафета с регистрация.  Участието на деца в „ Детска атлетика “ е гратис след поръчка на същия имейл.

Класиралите се на първо, второ и трето място при експертите ще получат надлежно 300, 200 и 100 лв.. Награди от 50, 40 и 30 лв. ще има за класиралите се на четвърто, пето и шесто място.

Победителите в бягането за фенове и щафета ще получат дарове, обезпечени от уредниците.

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР