Първият Vivacom 5G смартфон вече е факт. Той идва с

...
Първият Vivacom 5G смартфон вече е факт. Той идва с
Коментари Харесай

Първият 5G смартфон на VIVACOM вече е тук. Телекомът премахва ограниченията на скоростта във всички Unlimited планове

Първият Vivacom 5G смарт телефон към този момент е реалност. Той идва с 3 години гаранция, има 50-мегапикселова двойна съществена камера, 128GB вградена памет и 4GB оперативна памет.

Vivacom стартира продажбата на смарт телефона на цена от 1 лев на месец с проект Unlimited 300.

До 31 октомври 2023 година той ще се предлага сцена на лизинг за 24 месеца при подписване на 24-месечен контракт за Unlimited 300.

До края на октомври, телекомът отстранява и рестриктивните мерки в интернет скоростта на всички Unlimited проекти.

Главният изпълнителен шеф на Vivacom, Николай Андреев изясни, че предложенията са във връзка една година от лансирането на напълно новото портфолио от неограничени проекти във всички ценови категории на компанията.

" С тази стъпка дадохме опция за цялостна независимост в общуването и променихме телеком пазара в България вечно. И резултатите през днешния ден потвърждават, че тази независимост е високо оценена от нашите клиенти “, сподели Николай Андреев.

 Николай Андреев Vivacom

От телекома регистрират близо 50% растеж в потреблението на данни.

„ Вече съвсем половината от клиентите на Vivacom употребяват Unlimited проекти, като единствено за последната година отчитаме близо 50% растеж в потреблението на данни.За нас това е доказателство, че клиентите ни в действителност правят оценка свободата и опциите на неограничените проекти и се възползват оптимално от тях “, сподели основният търговски шеф на Vivacom Стоян Каранлъков.

Vivacom 5G смарт телефон е съвършено решение за всички, които желаят налично 5G устройство, което може всичко.

Смартфонът има издръжлива батерия и поддържа NFC технологията за лесни, бързи и безконтактни заплащания непосредствено с телефона.

 Vivacom 5G smartphone „ С лансирането на Vivacom 5G смарт телефон, даваме опция на нашите клиенти за още по-пълноценно и ужасно 5G преживяване - наличен 5G телефон, неограничени проекти и скорости и достъп до най-голямата 5G мрежа в България, която продължаваме да разрастваме. “, добави Николай Андреев.

5G мрежата на Vivacom се наложи като най-голямата в страната с покритие от 83% от популацията на България. До края на годината телекомът възнамерява да обезпечи покритие на 85% от популацията в страната.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР