Първият в Китай интелигентен анимационен сериал Ода за хиляда години

...
Първият в Китай интелигентен анимационен сериал Ода за хиляда години
Коментари Харесай

Първият анимационен сериал, създаден с изкуствен интелект, беше показан по CCTV-1

Първият в Китай образован анимационен сериал „ Ода за хиляда години лирика “, създаден благодарение на изкуствен интелект, беше показан на 26 февруари по CCTV-1 на Китайската медийна група. Първият епизод на поредицата - „ Сбогуване с Дунда “, споделя картинно за възходите и паденията на житейския опит на поета Гао Шъ от династия Тан и неговата креативна история. Премиерата незабавно зае първо място измежду аудиторията с дял от 4,22% измежду всички анимационни филми по сателитните канали.

Представител на студиото за изкуствен интелект, взело участие в направата, съобщи, че те ще продължат да усъвършенстват качеството на наличието, което ще сложи КМГ на предно място в този бранш на анимацията. 

Източник: Bulgarian.cri.cn

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед36413Полк. Николай Марков: Аз мисля, че България е избрана да се трансформира в гетоАлтернативен Поглед54528Полк. Николай Марков: Изпращането на наши военни в Украйна ще провокира революция в БългарияАлтернативен Поглед7396Иван Таков: На Позитано-20 желаят да потопят положителните резултати от изборите в блатотоАлтернативен Поглед26342Д-р Радко Ханджиев с нова книга " Унгарски дневници ": Срещу Орбан има коалиция от либерали, социалисти и неонацистиКоментарен Поглед35610Зорница Илиева: Сглобката е надали не пред разпад!? Едни изключителни избори ще бъдат глътка въздух!Алтернативен Поглед376465Явор Дачков за тайните театрални сюжети на Пеевски и Сглобката против РадевАлтернативен Поглед234938Доц. Мангъров, Р.Петков: Пандемията " Х " е едно чучело, което се размахва от Световния стопански форумАлтернативен Поглед115830Явор Дачков: Интервюто на Тъкър Карлсон с Путин няма по какъв начин да не е контрактувано сред Русия и Съединени американски щати за разпределяне на напрежениетоКоментарен Поглед100523Д-р Румен Петков: Истината е шокираща! Съединени американски щати се опасяват от Тагарев, ето за какво....Алтернативен Поглед93945Проф. Николай Витанов: Аз не виждам заплаха от пряк конфликт сред НАТО и РусияАвторски:ПоследниНай-четени
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР