Първият в Карлово ритейл парк отвори официално врати за клиентите

...
Първият в Карлово ритейл парк отвори официално врати за клиентите
Коментари Харесай

С изискана церемония и водосвет откриха „Карлово Уей парк“

Първият в Карлово ритейл парк отвори публично порти за клиентите от района и за туристите и гостите на община Карлово. Това стана с изискана гала на 8 декември. Събитието събра вложителите и гостите,  сред които бе кметът на община Карлово доктор Емил Кабаиванов.



Екипът, който стои зад реализирането на концепцията за построяването на този ритейл център показа с участниците в събитието вълнението, насладата и достойнството да отбележат този значим миг за развиването на града. „ Карлово Уей парк “ към този момент работи и посреща жителите на Карлово и района. 

 

Когато самодейността започва това беше единствено една смела концепция, споделиха  инвеститорите от „ Премиер Х “ ООД, които са потвърдени експерти във своите бизнес сфери. Свършеното дотук е достижение, още повече, че ритейл паркът е дело на напълно българска компания, а това е същинска горделивост в днешни дни. 



В плана „ Карлово Уей парк “ са вложени над 12,5 милиона лв.. В обекта ще бъдат разкрити над 120 работни места.

Търговският център е издигнат и оборудван от потвърдени в сектора си български компании – строителя на обекта „ ГБС – Пловдив “ АД, „ Анди БГ “ ООД, „ Темпекс “ ЕООД, „ Сарис “ ООД, „ Валмис “ ООД, „ Елстройинжинеринг “ ЕООД. Архитектурният план е дело на „ Архитектурно-дизайнерско студио “ ЕООД, с началник проектант Георги Стоянов. Строителен контрол се реализира  от „ Микс инженер супервижън “ ООД. Изключително скъпо е партньорството  с Банка ДСК.



Със актуален дизайн, единствен в района на две равнища, с отдаваема повърхност от 6 450 кв. м., с 11 магазина, в „ Карлово Уей парк “ отварят търговски обекти, наложени на пазара български и интернационалните вериги с известни марки и фешън дискаунтъри от Европа, които за пръв път стъпват в града. 

Жителите на град Карлово и района, ще се радват на извънредно потребителско преживяване в „ Карлово Уей Парк “, който предлага страхотна локация и улеснен достъп, магазини и паркинг на две равнища със 146 паркоместа. 

Вече отвориха порти хранителен магазин БИЛЛА, магазини за мода и аксесоари за дома ПЕПКО и СИНСЕЙ,  магазин ЛИЛИ  - дрогерия и козметика. До две седмици ще бъдат отворени магазини за сладкарски произведения, за домашна и битова техника Техномаркет и  аптека.

От името на вложителите бе изказана  благодарност към кметът на община Карлово доктор Емил Кабаиванов, на Община Карлово и всички институции, които работиха в синхрон за реализацията на „ Карлово Уей Парк ”. 

Кметът на Карлово поздрави вложителите и карловци с разкриване на първия в района ритейл център. Изграждането на този обект демонстрира, че Карлово е разрастващ се град, означи кметът на Карлово.

„ Карлово Уей парк “ бе осветлен с водосвет и молебен от Негово Високо Благоговейнство Иконом Марко Тодоров Марков - архиерейски наместник на Карловска духовна околия и свещеници.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР