Първият удар при сбиването на пътя в кв. Разсадника е

...
Първият удар при сбиването на пътя в кв. Разсадника е
Коментари Харесай

Майката на шофьорката, засечена от починалия таксиметров шофьор: Той е започнал боя

Първият удар при сбиването на пътя в кв. " Разсадника " е бил изработен от умрелия таксиметров водач Христо Трайков. Това твърди пред Даниела Найденова - майката на момичето, чийто другар е 23-годишният, упрекнат за гибелта на лидера на таксито.

По думите ѝ другият автомобил е каран от щерка ѝ, която се обадила в полицията. Обвиняемият единствено бутнал таксиметровия водач при самозащита.

" Той не е карал. Дъщерята караше. Той е бил до нея. Влезнали са в еднопосочна улица. Те са си в законното право. Той е нарушителят. Момчето е споделило " в нарушаване си ", да върне ли, нещо от тоя вид. Назад е станала колона, задоволително очевидци има, при което той излиза нападателно, момчето е било още в колата, и отива към него и стартира да му крещи " Ти какъв си бе? ", " Ти ли ще ми кажеш, кой си ти, бе? " Дъщерята звъни на служителите на реда. При което той се отдръпва. Обадил се е по телефона на някой, тъй като за минути са пристигнали цяла тайфа и вторият път се връща, момчето е излязло от колата и той го атакува. При самозащита той го е бутнал, само че не го е пребил, с цел да се стигне до гибел. Нека потвърдят експертизата да излезе ", допълни Найденова.

Тя е безапелационна, че упрекнатият другар на щерка ѝ не е нападал никого: " Мен, в случай че ме бият, аз ще мога ли да взема телефон да звънна на брат ми или сестра ми? Стига с това малцинство ", акцентира дамата.

Даниела твърди, че 23-годишният не употребява опиати и алкохол. В противоположен случай тя самата е щяла да вземе ограничения щерка ѝ да не се среща повече с него. Бил интензивно трениращ, не пушел и цигари.

Жената счита, че истината няма да излезе нескрито, само че тя ще направи всичко допустимо нещата да не останат по този начин.

Инцидентът се случи в неделя вечерта в столичния квартал " Разсадника " - наоколо до Първа АГ болница " Света София ". 34-годишният водач умря след спора на пътя, като за това беше упрекнат 23-годишен мъж. 

Впоследствие обаче се появи версията, че таксиметровият лидер е почнал от инфаркт, а не е бил пребит до гибел.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР