Първият The Last of Us е можело да получи самостоятелно

...
Първият The Last of Us е можело да получи самостоятелно
Коментари Харесай

Можело е да има DLC с майката на Ели

Първият The Last of Us е можело да получи независимо допълнение, което се концентрира над майката на Ели. Това разкрива един от президентите на Naughty Dog и шеф на играта Нийл Дръкман в изявление за Variety. В последния миг обаче било взето такова да няма и тя не получила своето наличие. За разлика от сериала, в който ще се появи на един по-късен стадий.

„ След като бяхме издали играта написах роман. Предвидено беше да се трансформира в къса анимация, само че всичко се обърка и тази концепция не се реализира. Имаше дори миг, в който съвсем го направихме на DLC, само че и тази концепция пропадна “, изяснява Дръкман. Той не се отказал от концепцията си и когато почнали да работят с Крейг Мазин, режисьор и сценарист на сериала на HBO по играта, той му разказал за концепцията си и Мазин бил вдъхновен да я включи в телевизионната акомодация на играта. „ Ние я вмъкнахме в играта по допустимо най-красивия и лиричен метод “, добавя Дръкман.

Що се отнася до ТВ поредицата, то в края на предходната седмица HBO филмов откъс към третия епизод от първия сезон на играта, а дружно с това разгласиха информация и за зрителския интерес към сериала. Както и се очакваше, сериите по The Last of Us са същински шлагер, като първият епизод се доближил по интерес до най-хитовата продукция на канала „ Игра на тронове “, до момента в който вторият епизод – Infected – се е показал, като сериала с най-вече гледания във втората си седмица. Адаптацията е без подозрение и огромен триумф за PlayStation Productions. Компанията беше основана от Sony с задачата да помогне за преместването на кино и телевизионния екран на най-големите шлагери, излизали за платформата на PlayStation. Компанията към този момент направи своя първи триумф с кино лентата по Uncharted. Чакаме да се появи подобен и по Ghost of Tsushima, по God of War и други игри на компанията.

Коментирайте публикацията в нашите. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във, и ни последвайте в и или изтеглете приложението на Kaldata.com за, и!
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР