Първият спорткар от възродената марка Alpine, който получи индекс A110

...
Първият спорткар от възродената марка Alpine, който получи индекс A110
Коментари Харесай

305 коня за Alpine A110 Sport

Първият спорткар от възродената марка Alpine, който получи показател A110 ще се снабди с още по-наточена версия. Тя ще получи приставката Sport и ще разполага с мощ от 305 конски сили. За задачата френските експерти ще форсират в допълнение 1.8-литровия мотор, като също по този начин ще олекотят каросерията.



Последната интервенция ще стане за сметка на елементи от интериора и ще понижи тежестта на автомобила с 50 кг. Така версията Sport ще е с маса от 1050 кг. Окачването ще стане по-твърдо с към 15 - 20 %, а роботизираната скоростна кутия с два съединителя ще бъде главно пренастроена.



Пренастройка ще претърпят и кормилното ръководство, и системата за стабилизация. Изцяло нова ще и ауспухната система. Единствено спирачните механизми ще останат същите. Очакванията са, че версията Sport ще се появи на пазара през лятото на 2018-а, като цената ще е по-висока от тази на общоприетата версия с 10 - 15 %.



Цените на Alpine A110 сега започват от 58 500 евро. Спортното френско купе дебютира през март, а първите му проби ще се проведат идната седмица във Франция. Наш екип ще бъде на мястото на събитието, откъдето ще ви предадем и усещанията си от колата.



Alpine A110 е оборудван с 1.8-литров мотор с мощ 252 к.с. Максималният въртящ миг се предава на задните колела през седемстепенна роботизирана трансмисия, като всичко това разрешава ускоряване от 0 до 100 км/ч за 4.5 секунди.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР