Първият сняг в по-голяма част от страната вече е факт,

...
Първият сняг в по-голяма част от страната вече е факт,
Коментари Харесай

Коледа вече завладя домовете на някои БГ звезди. Ето кои се оказаха най-нетърпеливи

Първият сняг в по-голяма част от страната към този момент е реалност, а Коледа от ден на ден чука на вратата. Вече се неспокойствие всички чакаме празниците. Макар и да е малко по-странна годината, а подаръците да се постанова да купуваме най-вече онлайн (макар не всички магазини да са изцяло затворени), всичко би трябвало да си продължи както и преди. Под това имаме поради... коледните украси в дома не всеки един от нас. Има хора, които украсяват още през ноември, с цел да се разват дълго време на хубостта на Коледа. Оказва се, че някои родни звезди също са решили да създадат тъкмо това, като извадят коледните декорации и основат зимно въодушевление. Ето кои се оказаха нетърпеливите. 

Сред първите, които демонстрираха коледната си декорация, е фолк дивата Мария. Тя показа малко видео от вкъщи си в София, в което виждаме красивата и огромна елха, украсена стилно с черни и сребърни коледни играчки, панделки и шишарки. Елхата на Мария е решена в цветовете на жилището ѝ, за който преди време ви разказахме. Решен в най-вече бяло и черно, той се отличава и не е както бихте очаквали, натоварен и задръстен от непотребна суетност. Във видеото виждаме и красивата Марая, която сладко похапва нещо.

Виж още:

Фолк примата Глория също към този момент е наредила коледната декорация, както самата тя показа в Инстаграм. Певицата е заложила на по-традиционно зелено дръвче, още веднъж изкуствено. Като в украсата на Глория се виждат доста красиви цветя в алено и екрю, както и други декорации в сходни цветове. На заден декор се вижда и витрината, в която Глория е изложила едни от огромните си музикални оценки, които е печелила през годините.

Виж още:

Цвети Пиронкова също се оказа една от дамите, които са били много нетърпеливи за Коледа. Родната тенис звезда показа фотография в Инстаграм, на която се вижда, че довършва коледната си декорация. Нейнаха елхичка е също зелена, само че е заложила на бели и златни декорации. Забелязват се също и доста дребни и по-големи ангелчета.

Споделете с нас - вие извадихте ли украсата или смятате, че е още доста рано?

Виж още:

Източник фотоси & thumbnail: https://www.instagram.com/tpironkova/, https://www.instagram.com/gloria_bulgaria/, https://www.instagram.com/maria_official_bulgaria/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР