Първият смъртен случай в света след повторна инфекция с коронавирус

...
Първият смъртен случай в света след повторна инфекция с коронавирус
Коментари Харесай

За пръв път в света - жена почина след повторно заразяване с коронавирус

Първият смъртен случай в света след повторна зараза с ковид е регистриран в Нидерландия, заяви нидерландската осведомителна организация BNO News, представена от ТАСС.
Става дума за 89-годишна жена, която преди този момент е била диагностицирана с рак. През юли е откарана в болничното заведение и ѝ бил изработен тест за ковид. Пет дни по-късно тя е изписана, откакто признаците на инфекцията са отшумели, показва БГНЕС.
 Втора ваксина против ковид в напреднала фаза на тестване е краткотрайно спряна Втора ваксина против ковид в напреднала фаза на тестване е краткотрайно спряна
Американската компания JohnsonJohnson приключи опитите за ваксина против ковид заради разпознатото " необяснимо заболява...
Два месеца по-късно дамата още веднъж е откарана в болница с висока температура и кашлица и още веднъж минава тест за ковид, който дава позитивен резултат, отбелязва организацията. На осмия ден положението ѝ се утежнява и две седмици по-късно тя умира. Генетичната поредност на вируса удостоверява версията за реинфекция.
Според BNO News сега има 23 случая на реинфекция с ковид в света. Първият случай е регистриран в Хонконг на 24 август. 20 пациенти са се възстановили, а двама са на лекуване.
През последния месец броят на всекидневно откритите случаи на коронавирусна зараза в Нидерландия непрестанно нараства. В понеделник 6854 души са положили проби за ковид, което е с съвсем 500 повече случая от предния ден. Ситуацията е сериозна угриженост за холандските управляващи. Преди седмица в страната бяха въведени редица ограничаващи ограничения, които се чака да бъдат засилени във вторник.
Първият случай на ковид в Нидерландия е открит на 27 февруари. Към днешна дата случаите са над 181 000 души, а над 6500 от инфектираните са умряли.
 Първи случай на COVID-19 и сезонен грип по едно и също време е регистриран в Мексико Първи случай на COVID-19 и сезонен грип по едно и също време е регистриран в Мексико
В неделя мексиканското държавно управление удостовери първия случай на ковид на SARS-CoV-2 и сезонен грип в Мексико. Новината заяви Хосе...
Още: " 0 "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР