Първият случай на насилие в центъра Хризантема е от 2016

...
Първият случай на насилие в центъра Хризантема е от 2016
Коментари Харесай

Първият случай на насилие в център Хризантема бил от 2016 г., заяви социалният министър

Първият случай на принуждение в центъра Хризантема е от 2016 година, а научаваме за него през 2018 година. Това разяснява общественият министър Бисер Петков Бисер Петков е министър на труда и обществената политика. Роден е на 6... към профила по време на парламентарния надзор.

По думите му осъществена е инспекция от Агенцията за протекция на детето и Агенцията за обществено подкрепяне и до януари месец 2018 година не са постъпвали сигнали за тези домове.

След направената инспекция тази година инспекторите са открили, че служителитв е центъра употребяват несъответствуващи способи за образование - вербално обиди, и физическо принуждение, има отрицателен микроклимат, ползват се неприемливи способи на образование, личният състав е подготвен, само че се нуждае от надграждане на образованието.

Дадени са 6 рекомендации, формирани са 5 акта на трима чиновници, сезирана е районната прокуратура Габрово, на кмета на общината е препоръчано да наложи наказване на двама общински чиновници. От 7-ми февруари се прави инспекция и в дирекция Социално подкрепяне в Габрово.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР