Първият слънчев ден е свързан с Твореца на нашия свят,

...
Първият слънчев ден е свързан с Твореца на нашия свят,
Коментари Харесай

Направете това, за да постигнете богатство!


Първият безоблачен ден е обвързван с Твореца на нашия свят, с творчеството, насладата, тържествеността, с чувството за персоналната ни задача. Покровителствани са всички, които са стигнали до духовните учения и религията. Утрото и денят би трябвало да се посветят на работа, написа астрологът Ивелина Пенчева в новия си хороскоп. Това време се смята за делово време, би трябвало да се поемат повече отговорности, прибавя тя.

„ Добре е да вършиме проекти за идния безоблачен месец. Ще им върви единствено на оптимистите, не и на тези, които са депресирани и унили. Този ден е удобен единствено за тези, които реализират всичко сами в живота си, както и за тези, които водят хората - Учители, водачи, началници. Тези, които работят поединично, ги чака непредвидена помощ. Всички каузи ще се перспективни, в случай че съществено сте се захванали с тях “, твърди астрологът.

„ Всички начинания на този ден са доста дейни и съществени и към тях би трябвало да се подхожда не като към развлечение, а като към доста съществени инициативи. Те ще бъдат перспективни единствено, когато се подхващат съществено и за дълго време. Ако се съмнявате в нещо в този ден - по-добре не го започвайте, нещата могат да се провалят “, предизвестява Ивелина Пенчева.
„ В 1-я безоблачен ден е добре да се хвърлят дребни монети на кръстопът, с цел да ви даде Бог благосъстояние или да дадете нещо на първия срещнат бедняк. Да се проветряват повече пространствата, да се държат отворени прозорците, да влиза вятър е добре. Прекрасно е да се занимавате с изчистване на организма си – вътрешно и външно. В светлата част на денонощието се постарайте по-малко да имате прикосновение с водата, да не я разливате “, поучава астрологът.

„ След залез слънце е потребно да си извършите парна баня и да се изкъпете. Освобождаване на тялото от наднорменото тегло - началото на цикъл на диети, недояждане. Това е един от най-хубавите дни за рязане на нокти и подкастряне “, прибавя тя.
„ В никакъв случай не се поддавайте на унинието и депресията. Никакви случки не се предлагат. Не прекарвайте деня в усамотение, отделени от другите хора. В този ден не е добре да се демонстрира лакомия, в случай че ви изискат нещо - по-добре е да го дадете. Бъдете великодушни и великодушни “, поучава Ивелина Пенчева.
Според нея вечерта е време за забавление и отдих. „ Препоръчва се да се опече самун, да го ядете сами и да нагостите посетители. Може да се пие вино. Виното би трябвало наложително да е алено, затоплено с подправки и с мед - греяно вино. Ако не се използва в този ден вино, значи показвате пренебрежение към Твореца “, предизвестява астрологът.

„ Черният, сивите и тъмни цветове в този ден са неразрешени. Добре е да се облечете в нови облекла, само че да не се купуват. Подбирайте светли и ярки тонове. Препоръчва се повече искра. Избягвайте мрачните и тъмни цветове, както и носенето на гранат “, поучава Ивелина Пенчева.
„ Добре е да имате ярки сънища. Празненства – знак за благосъстояние и помощ. Огън – знак за „ изгаряне ” на всички врагове. Да бъдете гладни или кошмари е знак за беднотия и премеждия “, прибавя астрологът, представен от " Пик ".

 
 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР