Първият сезон на Звездите в нас в България май ще

...
Първият сезон на Звездите в нас в България май ще
Коментари Харесай

Първият сезон на Звездите в нас май ще се окаже и последен

Първият сезон на " Звездите в нас " в България май ще се окаже и финален, приказва се в Нова телевизия. Шоуто, въпреки и много прелестно, по този начин и не набра задоволително огромна скорост, с цел да има последващо издание. За сметка на това феновете упорстват за " Маскираният артист " и предаването най-вероятно ще бъде върнато в ефир на малкия екран. 

Единствената причина, поради която " Маскираният артист " е било свалено от програмата, е цената на шоуто, настояват осведомени. Както  " Уикенд "  не един път е писал, участниците в предаването получават хонорар за всяко свое излизане на сцената. Според слуховете, става въпрос за 1500 лв. на вечер. Отделно от това са хонорарите на звездите в детективския панел, които би трябвало да разгадаят тъкмо кой се крие във всеки костюм. Самите костюми също костват луди пари, а за гостуващите участници, които излизат на сцената изключително с по една ария, също се плануват възнаграждения. Но инвестицията си заслужаваше, защото шоуто стана шлагер още с първия си епизод и досега, в който малкия екран го спря, генерираше голям зрителски интерес.

В същото време " Звездите в нас ", с което замениха " Маските ", е много по-евтино и това е главното му преимущество. Участниците не са звезди, те или не взимат възнаграждения от предаването, или хонорарите им са алегорични, костюмите и гримът са много семпли, по-сериозни разноски се вършат само за хонорарите на членовете на журито – Софи Маринова, Тита, Виктор Калев и Дони. Бюджетът е сгънат и тъй като предаването е на запис, за разлика от " Маскираният артист ", което се излъчва онлайн. Именно тъй като " Звездите " се записва авансово, феновете не могат да гласоподават кои участници да продължат напред в надпреварата. Гласува само публиката в залата по време на фотосите. Хората всеобщо и не без съображение споделят мнение, че в предаването са набутани участници с връзки, двете дами в журито не са способени, а спечелилият не се избира почтено. Подобен проблем нямаше нито в " Маскираният артист ", нито в другото шоу за имитатори на продуцента Маги Халваджиян – " Като две капки вода ". Заради това, че е на запис, " Звездите " наподобява прекомерно режисирано, което също нервира аудиторията. В последна сметка резултатът е невисок рейтинг.

Говори се, че от Нова телевизия считат да прекратят опита с предаването и обмислят завръщане на " Маскираният артист ". Дали това ще стане напролет, на мястото на " Капките ", или наесен, занапред ще се реши.

Съдба, сходна на " Звездите в нас ", имаше и друго другояче прелестно шоу със същите водещи – Мария Игнатова и Ненчо Балабанов. Това е предаването  " Пееш или лъжеш ". То изкара единствено един сезон в ефира на Нова – през есента на 2016 г.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР