Първият сезон на оригиналния драматичен сериал на HBO Последните оцелели

...
Първият сезон на оригиналния драматичен сериал на HBO Последните оцелели
Коментари Харесай

The Last of Us: Адаптацията на популярната видеоигра тръгва по HBO Max от януари

Първият сезон на истинския трагичен сериал на HBO " Последните оживели " ще дебютира в стрийминг платформата HBO Max на 16 януари. Адаптацията по едноименната видеоигра " The Last of Us " ще опише историята в девет епизода.

Действието в сериала се развива 20 години след унищожаването на актуалната цивилизация. Закоравелият наемник Джоел получава поръчка да изведе незаконно 14-годишната Ели от карантинната зона. Това, което стартира като задача за пари за Джоел, скоро се трансформира в брутално и сърцераздирателно пътешестване, защото и двамата би трябвало да прекосят Съединени американски щати и оцеляването им зависи един от различен.

В актьорския състав влизат Педро Паскал (Игра на тронове), който ще изиграе Джоел, Бела Рамзи (Тъмните му материи) като Ели, Габриел Луна като Томи, Анна Торв като Тес, Нико Паркър като Сара и редица други имена.

В формалния тийзър почитателите ще разпознаят основни моменти от видеоиграта, въодушевила плана. Като бягството на Джоел и Ели от карантинната зона, два срутващи се небостъргача, които би трябвало да прекосят, Ели, която се вози на въртележка с приятеля си от детството Райли и Джоел, който тича със своя щерка Сара при започване на пандемията.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР