Първият семестър на вашето дете в колежа приключи – поздравления!

...
Първият семестър на вашето дете в колежа приключи – поздравления!
Коментари Харесай

12 основни неща за връщане в училище, които можете да намерите в Amazon, за да стопли стаята ви в общежитието тази зима

Първият учебен срок на вашето дете в колежа завърши – поздравления! Уверете се, че се връщат към сполучлив пролетен учебен срок, като освежите виталната си среда за студените зимни месеци и попълните учебните си принадлежности.

Някои способи елементарно да освежите стаята в общежитието за зимата е като добавите мека мебел като възглавници или одеяла. Уютният килим може да направи пода ви по-удобен и да ви помогне да понесете студените зими.

Amazon предлага богат избор от съществени неща за общежития и училищен принадлежности, с цел да им помогне да извлекат максимума от вкъщи си надалеч от вкъщи. Така че, без значение дали става въпрос за повече моливи или за подправяне на спално долни дрехи за студените зимни месеци, погрижете се да получите тези съществени неща в точния момент, преди да се върнат на учебно заведение, като се регистрирате за участие в Prime. Предимствата включват бърза, безвъзмездна доставка, достъп до покупко-продажби единствено с покана и алтернатива за Купуване с Prime. Повечето покупки могат да б...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР