Първият сайт за обяви за работа в България – JobTiger.bg

...
Първият сайт за обяви за работа в България – JobTiger.bg
Коментари Харесай

Водещият кариерен сайт пусна филтър за обяви подходящи за бежанци

Първият уебсайт за разгласи за работа в България – JobTiger.bg е съпричастен с филантропичната рецесия, провокирана от войната в Украйна. Вече повече от 20 години задачата на компанията е да основава стойност за хората, търсещи работа, бизнеса и обществото.

И в тези времена екипът на JobTiger желае да подаде ръка на всички, които търсят леговище в България. След първите грижи за сигурност на живота и поддръжка от първа нужда, идва и потребността от почтена работа и интеграция в обществото.

За това и в www.JobTiger.bg към този момент има филтър за търсене на разгласи „ подобаващи за бежанци “.

Функцията има за цел да свърже всички работодатели, които имат отворени позиции, подобаващи за бежанци и търсещите работа на територията на страната.

Всеки шеф може да разгласява безвъзмездна публикация, в която да означи, че позицията е подобаваща за задграничните жители, които бягат от военни дейности.

Обявите ще се популяризират и демонстрират на уеб страницата www.JobTiger.bg, като в допълнение ще бъдат разгласявани в обществените мрежи и канали на компанията.

Екипът на JobTiger се обръща с молба към всички работодатели, които имат подобаващи отворени работни позиции – да разгласяват разгласи и да употребяват функционалността. Вярваме, че с още по-обединени и систематични дейности ще можем да бъдем по-полезни на хората в потребност.

В последните няколко дни огромна част от българските организации, компании и сърцати хора сплотяват старания, с цел да оказват помощ в филантропичната рецесия. JobTiger се включва в тези обединени старания за да спомогне за работната интеграция на всички, който търсят заслон в страната ни. Възможността за почтено прехранване е основно за превъзмогване на компликациите.

Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР