Първият съвместен проект на двамата певци е по музика и

...
Първият съвместен проект на двамата певци е по музика и
Коментари Харесай

Поп сензацията Жоро качи Диона на пилон


Първият взаимен план на двамата артисти е по музика и аранжимент на Светлин Къслев.

От екипа снимал видеото издават, че фрагментите са меко казани брутални. Двамата реализатори пеят за марихуана, а Диона танцува в нищожно облекло на стълб. Останалите детайлности за в този момент се пазят в загадка, само че загатват, че „ подводницата “ в песента е жена.

Жоро е безапелационен, че публиката ще чуе друга ария, за която с Диона са се постарали извънредно доста, а видеото несъмнено ще скандализира почитателите.

За една година младокът съумя да насочи прожекторите към кариерата си на поп артист, представяйки три нови части, което не остана неусетно и Жоро отнесе премията за най-заслужилия роден реализатор в категорията „ Дебют на годината “ на годишните награди Lifestyle Awards.

Диона също се радва на извънреден интерес от страна на многочислените си почитатели. Освен с песни като „ Дишай “, „ Най-доброто “ и “Diona”, тя стана изключително известна напоследък и с ролята си в най-новия тийн уеб сериал „ Следвай ме “.

„ От известно време следя Диона като реализатор и съм извънредно впечатлен от нея. Светльо Къслев безусловно на един мирис сътвори песента и незабавно се свързах с нея, с цел да я поканя в плана “, споделя Жоро.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР