Първият съпруг на Лили Иванова - д-р Георги Павлов, за

...
Първият съпруг на Лили Иванова - д-р Георги Павлов, за
Коментари Харесай

Почина първият мъж на Лили Иванова

Първият брачен партньор на Лили Иванова - доктор Георги Павлов, за който тя от десетилетия не е говорила обществено, е умрял при започване на декември. 85-годишният мъж е умрял след затруднения от ковид.

Д-р Павлов, който живее в Перник дружно с втората си брачна половинка, някогашна здравна сестра, се заразил при третата вълна на вируса дружно със брачната половинка си, също пенсионерка. Тя съумяла да пребори ковид, макар че имала затруднения, само че положението на доктор Георги Павлов ненадейно се влошило. Той бил признат в болница дружно с половинката си. Само 6 дни по-късно медикът умрял. Жена му съумяла да оцелее, само че е срината след непредвидената загуба. Въпреки че и двамата са някогашни медицински служащи, изненадващото е, че не са били имунизирани, написа Lupa.bg.

Пенсионираният доктор е бил заровен в стеснен фамилен кръг в Перник преди празниците. Лили Иванова даже не е била известена, че той е умрял. Певицата не поддържа никакви връзки с него още от средата на 60-те години на предишния век, когато щурмува естрадните върхове.



Двамата се срещат в края на 50-те години в болничното заведение в Кубрат, където бъдещата изпълнителка работи като здравна сестра. Д-р Георги Павлов пък е разпределен там като студент, преди малко приключил медицина. Лили се залюбва с младия доктор и отпътува с него в родния му град Перник. Бракът им устоя едвам 2 години, а певицата в биографичната си книга разказва взаимния им живот като " пъкъл ". Причината била свекърва й, която я тормозила и непрестанно й подмятала, че не е почтена за сина й.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР