Първият рунд се разви почти в стойка и за двамата

...
Първият рунд се разви почти в стойка и за двамата
Коментари Харесай

Великият Хабиб подчини Гейджи и остана непобеден в последната си битка

Първият рунд се разви съвсем в стойка и за двамата бойци, като Гейджи вкара някои положителни десни прави, само че и получи леви водещи прави от първенеца. Чак в 39-ата секунда преди края Хабиб реализира тейкдаун, а преди този момент изглеждаше като че ли се усеща добре в размените в стойка. И двамата предложиха задоволително удари в стойка, с цел да се усещат като че ли са спечелили първия рунд.

Father's plan has been completed.

— UFC Europe (@UFCEurope) Изненадващо равностойната борба се трансформира в едностранна при започване на втория рунд, когато Хабиб съумя да реализира триъгълник и да събмитне съперника си. Гейджи нямаше вид да се измъкне и трябваше да се съобщи, само че по-късно отиде при спечелилия и опита да го утеши, защото Нурмагомедов плачеше.

Не бяхме виждали Хабиб да реализира триъгълник, само че очевидно и това трябваше да се случи против противник от висока класа, с цел да бъде считан за номер 1 в света, без значение от категорията.

Изненадващо или не, Нурмагомедов разгласи, че това е последната му борба, тъй като нямало по какъв начин да се върне в откагона още веднъж без поддръжката на починалия си татко.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР