Първият ритейл парк беше открит в Перник. Търговският комплекс е

...
Първият ритейл парк беше открит в Перник. Търговският комплекс е
Коментари Харесай

Първият ритейл парк в Перник привлича редица международни компании и отваря 300 нови работни места

Първият ритейл парк беше открит в Перник. Търговският комплекс е ситуиран на близо 40 дка повърхност, като е един от най-мащабните и най-модерните планове в района. Комплексът е вид " ритейл парк " и ще предлага доста преимущества на своите клиенти. Паркът е със застроена комерсиална повърхност от над 15 000 кв. м, разпределени в 17 независими магазина.

Ритейл паркът беше построен в период от една година, а реализатор е строителната компания МСК ГРУП. Проектът предлага паркинг за гости с близо 400 места

" За нас като вложител е щастлив фактът, че концепцията на ритейл парк, която се осъществя за първи път в града, притегли авторитетни и интернационалните търговски марки. Амбицията ни е да създадем повече и по-добри благоприятни условия за извършване на покупки и забавление и да допринесем за развиването на бизнес средата в града и района ", съобщи пред медиите Роман Романов от Риджънтс Пропърти Адвайзърс, сдружението ангажирано с ръководството на плана.

" Парковете са по-удобни за извършване на покупки на микс от разнородни артикули за цялото семейство. Пазаруването в комплекса е доста комфортно, икономисва време и предлага конкурентни цени ", разяснява Роман Романов.
 Чирпан ще се снабди с първия ритейл парк след инвестиция от 5 милиона лв.
Чирпан ще се снабди с първия ритейл парк след инвестиция от 5 милиона лв.

В обекта ще работят близо 100 души

Проектът съумя да притегли за първи път в Перник хипермаркета MR. BRICOLAGE, най-голямата верига за търговия с обувки в Европа CCC, немската компания KiK, пицария DOMINO " S и оптиката OPTICLASA.

Миксът от наематели цели така наречен one stop shopping, при който цялото семейство има благоприятни условия за извършване на покупки

На територията на парка отвориха порти веригата магазини за битова електроника, офис съоръжение и телекомуникационни артикули Техномаркет, водещата верига за търговия с хранителни артикули Billa, LILLY дрогерии и известната верига магазини, предлагаща дрехи и артикули за дома PEPCO. Магазини в парка имат обектите за мода за мъже, дами и деца, както и дома - SINSAY. В скоро време следва разкриване на кафе-сладкарница и заведения за хранене, както и клон на Инвестбанк.

На формалното събитие участваха кмета на Община Перник Станислав Владимиров, вложителите от " Перник Плаза Ритейл ", сдружението ръководещо плана " Риджънтс Пропърти Адвайзърс ", строителната компания МСК ГРУП, проектантите и архитектите осъществили плана, както и сътрудници и представители на наемателитe.

Проектът Ритейл Парк Перник Плаза е извънредно удобен за развиването на града, обществената среда и неговата инфраструктура. С неговото създаване ще се открият 300 нови работни места, ще се благоустрои региона на града с един съвременен търговски комплекс.

Търговският център е с чудесно местонахождение и видимост - с лице на основен бул. " Юрий Гагарин ". Разположен е наоколо до идеалния център на града и до ЖП гара. Осигурява се бърз и елементарен достъп от всяка точка на Перник и околните обитаеми места, в това число София.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР